naselje za vas

Naselje koje ćete zavoleti!

Arhitektonski koncept objekta se ogleda u funkcionalnosti i racionalnoj raspodeli prostora stambenih jedinica. Upečatljiva fasada, u tradiocionalnom stilu, kao i veliki otvori koji obezbeđuju dosta dnevne svetlosti, doprinose vizuelnom kvalitetu.

Objekat čine prizemlje, prvi sprat, drugi sprat i potkrovlje, sa ukupno 10 stambenih jedinica. Stambene jedinice u prizemlju i na prvom spratu su identične po strukturi i ima ih po tri na svakom spratu. Na drugom spratu su planirane četiri dvosobne stambene jedinice. Prema odredbama Pravilnika o uslovima i normativima za projektovanje stambenih zgrada i stanova, na parceli je predviđeno deset parking mesta. Oko 30% površine predviđeno je za zelene površine. Moderno projektovanje, visok kvalitet upotrebljivih materijala i završne obrade čine objekat udobnim za život. Prilikom odabira materijala rukovodili smo se savremenim tendencijama u gradjevinarstvu, a pored vrhunskog kvaliteta koji ce zadovoljiti estetske kriterijume buducih korisnika stanova obezbedjen je i A+ energetski razred objekata. Objekat je zidan termo blokom i izolovan kamenom vunom debljine 12cm, a fasadni zidovi sa Demit oblogom se završno premazuju silikatno-silikonskim fasadnim premazom. Zidovi sokle, kao i zidovi fase, oblažu se kamenom. Predviđeni su i ukrasni paneli od lepka laminarnog drveta (LLD), kao i viseće drvene grede (LLD).

Posebno se posvetila pažnja odabiru ekološki i prihvatljivih prirodnih materijala, prevashodno najkvalitetnije drvo i prirodni kamen i to naročito u završnoj obradi stambenog prostora. 

Unutrasnje stepeniste uradjeno je (oblozeno) prirodnim kamenom (travertinom), a osvetljava se i provetrava prirodnim putem. Zgrada je isključivo građeno po projektnoj dokumentaciji, bez nelegalnih elemenata.

tEHNIČKI OPIS OBJEKATA

Bravarija

Predviđena fasadna bravarija je u kombinaciji drvo-aluminijum, sa trostrukim termo staklom punjenim argonom, otpremljena kutijom za roletne. Ulazna vrata prizemlja na vetrobranu su od aluminijumskih profila bez termoprekida i drvenih elemenata, zastakljena jednostrukim kaljenim staklom. Do glavnih ulaznih vrata u prizemlju objekta predviđen je interfon.

Podne i Zidne obloge

U kuhinji i kupatilu planirana je ugradnja uvoznih pločica visokog kvaliteta, dok je u ostalim prostorijama predviđena ugradnja hrastovog parketa prve klase.

Unutrašnja Stolarija

Ulazna vrata za svaku stambenu jedinicu su sa sigurosnom bravom. Unutrašnja vrata su drvena sa profilisanim plotovima i širokim freg lajsnama sa ukopavajućom bravom.

Prednosti

Odlična Lokacija - Vrednost nekretnina umnogome zavisi od lokacije,
Kvalitet ugrađenih materijala i opreme,
Povezanost,
Položaj objekta,
Nalazi se u mirnoj zoni, nekoliko minuta od centra planine,
Područje nije sklono poplavama

LOKACIJA