O Objektima | Kapije Zlatibora

kapije zlatibora

APARTMANSKO NASELJE

Komfor u Srcu Prirode

Arhitektonski koncept objekta se ogleda u funkcionalnosti i racionalnoj raspodeli prostora stambenih jedinica. Upečatljiva fasada, u tradiocionalnom stilu, kao i veliki otvori koji obezbeđuju dosta dnevne svetlosti, doprinose vizuelnom kvalitetu.

Prvi objekat (Vila Viogor) je potpuno završen I spreman za useljenje. Sastoji se od prizemlja, prvog sprata, drugog sprata I potkrovlja, sa ukupno 10 stambenih jedinica. Stambene jedinice u prizemlju I na prvom spratu su identične po strukturi, dvosobne su konfiguracije, neto površine oko 46 m2 – 48m2 I ima ih po tri I u prizemlju I na prvom spratu. Na drugom spratu, uključujući I potkrovlje, su izgrađene četiri veće, dvo-etažne stambene jedinice, trosobne konfiguracije sa dva kupatila, neto površine oko 63 m2 – 66 m2 (precizne površine, položaj i konfiguracije apartmana, u vidu grafičkog prikaza i 3-D animacije, se nalaze na ovom sajtu u poglavlju: Vila Viogor – tipovi apartmana).

Drugi objekat (Vila Gruda) je u fazi završnih radova I biće spreman za useljenje do kraja 2019. godine. Ovaj objekat ima jednu etažu više od prethodnog I sastoji se od prizemlja, prvog sprata, drugog sprata, trećeg sprata I potkrovlja, sa ukupno 14 apartmana. Stambene jedinice u prizemlju I na prvom spratu su identične po strukturi, dvosobne su konfiguracije, neto površine oko 46 m2 – 48m2 I ima ih po tri I u prizemlju I na prvom spratu. Na drugom spratu su izgrađene 4 jedinice, od kojih dve imaju dvosobnu konfiguraciju I neto površinu od oko 36 m2 a druge dve jednosobnu konfiguraciju I površinu od oko 34m2. Na trećem spratu, uključujuć I potkrovlje su izgrađene četiri veće, dvo-etažne stambene jedinice, trosobne konfiguracije sa dva kupatila, neto površine oko 63 m2 – 66 m2 (precizne površine, položaj I konfiguracije apartmana, u vidu grafičkog prikaza i 3-D animacije, se nalaze na ovom sajtu u poglavlju: Vila Gruda – tipovi apartmana).

Na parcelama oko prva dva objekta su izgrađena parking mesta, a oko 30% površine zauzimaju zelene površine, koje su planski hortikulturno uređene.

Treći objekat (Vila Gradina) je u fazi izgradnje I biće završen I spreman za useljenje do kraja 2020. godine. Ovaj objekat je nešto većeg gabarita I spratnosti od prethodna dva I sastoji se od suterena, prizemlja, prvog sprata, drugog sprata, trećeg sprata, potkrovlja 1. I potkrovlja 2. sa ukupno 26 apartmana, garažom I manjim poslovnim prostorom. Ovaj objekat poseduje i lift. U suterenu se nalazi veliki garažni prostorsa 27 garažnih mesta I poslovnim prostorom opšte namene neto površine oko 78 m2. Stambene jedinice u prizemlju, na prvom, drugom I trećem spratu su identične po strukturi, ima ih po 6 na svakom spratu, od kojih 4 imaju dvosobnu konfiguraciju I neto površinu oko 42m2-45m2, a dve imaju trosobnu konfiguraciju I neto površinu oko 57 m2. U završnim etažama (potkrovlje 1. I potkrovlje 2.) nalaze se dva velika, dvo-etažna stana četvorosobne konfiguracije, sa po 3 kupatila, neto površine 138 m2 I 140m2. Ugrađeni lift je projektovan za veći broj osoba I povezuje suteren ovog objekta sa potkrovljem 1. Kupovina apartmana u ovom objektu nije uslovljena I kupovinom garažnog mesta (može ih kupiti I vlasnik apartmana u nekom od drugih objekata u naselju Kapije Zlatibora).

Sva tri objekta, kao I buduće objekte u naselju, karakteriše moderno projektovanje, visok kvalitet upotrebljenih materijala I završne dorade, što ih čini veoma udobnim za život. Prilikom odabira materijala rukovodili smo se savremenim tendencijama u gradjevinarstvu, a pored vrhunskog kvaliteta koji ce zadovoljiti estetske kriterijume budućih korisnika stanova, obezbedjen je i A+ energetski razred objekata. Objekat je zidan termo blokom I izolovan kamenom vunom debljine 12cm, a fasadni zidovi obloženi Demit oblogom se završno premazuju silikatno-silikonskim fasadnim premazom. Zidovi sokle, kao I zidovi fasade, oblažu se kamenom. Fasada je obogaćena I ukrasnim panelima I visećim gredama od lepkom laminarnog (lameliranog) drveta (LLD). Posebno je posvećena pažnja odabiru ekološki prihvatljivih, prirodnih, materijala; prevashodno najkvalitetnije drvo I prirodni kamen i to naročito u završnoj obradi stambenog prostora.
Unutrašnje stepenište obloženo je prirodnim kamenom (travertinom), a osvetljava se I provetrava prirodnim putem. Zgrade su isključivo građene po projektnoj dokumentaciji, bez nelegalnih elemenata.

tEHNIČKI OPIS OBJEKATA

Bravarija

Urađena fasadna bravarija je u kombinaciji drvo-aluminijum, sa trostrukim termo staklom punjenim argonom, otpremljena kutijom za roletne I električnim podizačima. Ulazna vrata prizemlja na vetrobranu su od aluminijumskih profila bez termoprekida I drvenih elemenata, zastakljena jednostrukim kaljenim staklom. Do glavnih ulaznih vrata u prizemlju objekta ugrađen je interfon.

Podne i Zidne obloge

U kuhinjama I kupatilimma su ugrađene uvozne pločice, visokog kvaliteta, dok je u ostalim prostorijama ugrađen hrastov parket prve klase u rustik varijanti.

Unutrašnja Stolarija

Ulazna vrata za svaku stambenu jedinicu su sa sigurosnom bravom. Unutrašnja vrata su drvena sa profilisanim plotovima I širokim freg lajsnama sa ukopavajućom bravom, takođe u rustik hrast tonu.

Sanitarije

Svako kupatilo je opremljeno potrebnim elementima cenjenih proizvodjača kao što su Geberit, Ariston, Vileroy boch, Remer,…

Prednosti

Odlična Lokacija
Vrednost nekretnina u mnogome zavisi od lokacije
Kvalitet ugrađenih materijala I opreme
Povezanost,
Položaj objekta,
Nalazi se u mirnoj zoni,
nekoliko minuta od centra turističkog mesta,
Područje nije sklono poplavama

LOKACIJA

KONTAKTIRAJTE NAS

www.kapijezlatibora.rs

  • +381 63 245 570
  • info@kapijezlatibora.rs
  • Zlatibor, Republika Srbija
Translate »