Vila Gradina

Vila Gradina

Treći objekat (Vila Gradina) je završen i useljen 2021. godine. Ovaj objekat je nešto većeg gabarita i spratnosti od prethodna dva i sastoji se od suterena, prizemlja, prvog sprata, drugog sprata, trećeg sprata I potkrovlja sa ukupno 26 apartmana, garažom i manjim poslovnim prostorom. Ovaj objekat poseduje i lift. Ugrađeni lift je projektovan za veći broj osoba i povezuje suteren sa potkrovljem objekta.

U suterenu se nalazi veliki garažni prostor sa 27 garažnih mesta i poslovnim prostorom opšte namene neto površine oko 78 m 2 .

Stambene jedinice u prizemlju, na prvom, drugom i trećem spratu su identične po strukturi, ima ih po 6 na svakom spratu, od kojih 4 imaju dvosobnu konfiguraciju i neto površinu oko 42m 2 -45m 2, a dve imaju trosobnu konfiguraciju i neto površinu oko 57 m 2 . U završnoj etaži (potkrovlje) nalaze se dva velika stana, trostrano orijentisana. Svi apartmani imaju terase.

Ovaj objekat je obogaćen hortikultuom u vidu dve velike žardinjere koje se nalaze u nivou prizemlja, iznad garažnog prostora.