MATERIJALI

Sva tri objekta, kao i buduće objekte u naselju, karakteriše moderno projektovanje, visok kvalitet upotrebljenih materijala i završne dorade, što ih čini veoma udobnim za život. Prilikom odabira materijala rukovodili smo se savremenim tendencijama u gradjevinarstvu, a pored vrhunskog kvaliteta koji ce zadovoljiti estetske kriterijume budućih korisnika stanova, obezbedjen je i A+ energetski razred objekata. Objekat je zidan termo blokom i izolovan kamenom vunom debljine 12cm, a fasadni zidovi obloženi Demit oblogom se završno premazuju silikatno-silikonskim fasadnim premazom. Zidovi sokle, kao i zidovi fasade, oblažu se kamenom (travertinom). Fasada je obogaćena i ukrasnim panelima i visećim gredama od lepkom laminarnog (lameliranog) drveta (LLD). Posebno je posvećena pažnja odabiru ekološki prihvatljivih, prirodnih, materijala; prevashodno najkvalitetnije drvo i prirodni kamen i to naročito u završnoj obradi stambenog prostora.

Unutrašnje stepeniste obloženo je prirodnim kamenom (travertinom), a osvetljava se i provetrava prirodnim putem.

  • Bravarija - Urađena fasadna bravarija je u kombinaciji drvo-aluminijum, sa trostrukim termo staklom punjenim argonom, opremljena kutijom za roletne na elektro pogon. Ulazna vrata prizemlja na vetrobranu su od aluminijumskih profila bez termoprekida i drvenih elemenata, zastakljena jednostrukim kaljenim staklom. Ulazna vrata se pored ključa mogu otvoriti preko šifre ili magnetnog tag-a.
  • Grejanje - Apartmani se greju preko Vaillant kotlova od 6kw koji je povezan sa radijatorima I podnim sistemom grejanja u kupatilima. U kupatilima su instalirani I sušači peškira koji su takođe povezani na sistem grejanja.
  • Podne i Zidne obloge – U kuhinji i kupatilu su ugrađene uvozne pločice većih formata, visokog kvaliteta, dok je u ostalim prostorijama ugrađen hrastov parket prve klase.
  • Unutrašnja Stolarija – Ulazna vrata za svaku stambenu jedinicu su sa sigurosnom bravom. Unutrašnja vrata su drvena sa profilisanim plotovima i širokim freg lajsnama sa ukopavajućom bravom.
  • Sanitarije – Prvoklasne, visokog kvaliteta i modernog dizajna, svetski priznatih proizvođača. Ugradni vodokotlići, slavine i tuš-baterije, bojleri su visokog standarda (Villeroy & Boch, Hansgrohe, Remeri, Ariston i sl.).
  • Instalacije – Posebna pažnja usmerena je na raspored i kvalitet elektro-instalacija. U svakom apartmanu je ugrađen smart home system koji omogućava da putem aplikacije na mobilnom uređaju korisnici apartmana mogu kontrolisati grejanje, bojler I imati kontrolu pristupa u svom apartmanu. Do glavnih ulaznih vrata u prizemlju objekta ugrađen je interfon. Svi objekti poseduju video nadzor.
  • Zgrade su isključivo građene po projektnoj dokumentaciji, bez nelegalnih elemenata.